In dit interactieve CS magazine vind je een overzicht van Adobe Creative Suite 5.5, compleet met tips, trucs, achtergrondinformatie en tutorial videos. Het magazine is de digitale variant van de eerder uitgebrachte print editie, in deze vorm verrijkt met interactiviteit en video's.
 
In de iPad app komen de verschillende suites (Master Collection, Design Premium, Web Premium en Production Premium) aan bod. Het CS magazine zelf is gemaakt met de nieuwe Adobe Digital Publishing Suite, de oplossing waarmee uitgevers van media en zakelijke publicaties content voor tablets kunnen maken, distribueren en optimaliseren.

CSinteractive B.V. is door Adobe Systems Benelux gekozen als productie partner voor het realiseren van Adobe’s Creative Suite 5.5 Magazine-applicatie. Daarbij worden de diensten van beide bedrijven gebundeld. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk op eenvoudige en efficiënte wijze een digitale publicatie workflow te realiseren.

Adobe CS Magazine is tot stand gekomen in samenwerking met Luis Mendo (GOOD Inc.), Laszlito, Hans Frederiks (Three Publishers B.V.), Bert Hagendoorn (Adobe Systems Benelux) en Firma Buurman.


CS Magazine voor de iPad is verkrijgbaar via: http://itunes.apple.com/us/app/cs-magazine/id463752955?mt=8