CSinteractive B.V. is door Adobe Systems Benelux gekozen als productie partner voor het realiseren van Adobe’s Creative Suite 5.5 Magazine-applicatie. Daarbij worden de diensten van beide bedrijven gebundeld. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk op eenvoudige en efficiënte wijze een digitale publicatie workflow te realiseren.
 
Met InDesign CS5 en CS5.5 kunnen designers hun opmaak in InDesign omzetten naar digitale tijdschriften, kranten en bedrijfspublicaties. Hierdoor wordt het eenvoudig om interactiviteit toe te voegen aan lay-outs. Denk hierbij aan slide-shows, films, geluid en beweging.
De digitale publicatie kan eerst, met slechts één druk op de knop, worden getest met de Adobe Content Viewer (een desktop-applicatie) alvorens te worden gestuurd naar CSinteractive. Zij zorgen ervoor dat de publicaties (bijvoorbeeld interactieve advertenties) worden gepubliceerd op het gewenste tablet device. De Adobe Digital Publishing Suite ondersteund momenteel de Apple iPad, de Blackberry Playbook en talloze Android-tablets, zoals de Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab.

CSinteractive kan de gehele workflow, van concept tot distributie, aanbieden. Ook kunnen er specifieke onderdelen van de workflow worden aangeboden met behulp van de Digital Publishing tools van Adobe. Een interessante optie  voor een ieder die snel, eenvoudig en zeer kosten efficiënt op een tablet device wil publiceren.

Ook als je als creative professional een publicatie hebt gemaakt en deze wilt verspreiden, maar zelf geen abonnement hebt op de Adobe Digital Publishing Suite, kan CSinteractive jou hierbij van dienst zijn. Wij kunnen op basis van de door jouw gecreëerde content een applicatie maken met behulp van de Adobe Digital Publishing Suite voor een of meerdere platformen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze en overige diensten die CSinteractive levert.