De Dominicaanse Republiek is de eerste vakantiebestemming die voor iTrav heeft gekozen. Deze interactieve DR App - beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans - is nu gratis te downloaden in de iTunes App Store.

iTrav focust zich op de toeristische hoogtepunten van bestemmingen. Door korte beschrijvingen van regio’s, plaatsen en bezienswaardigheden wordt snel een duidelijk beeld geschetst van de vakantiebestemming. De iTrav applicaties komen tot stand in samenwerking met verkeersbureaus en bieden onafhankelijke informatie. Er staan voor de komende periode al zeven apps over diverse vakantielanden op de planning.

Interactief reismagazine
De iTrav app is een gratis interactief reismagazine. Aan de hand van mooie foto’s (in panorama-, slideshow- en click-to-enlargevorm), een korte video, een interactieve clickable landkaart en een duidelijke indeling op basis van regio’s, komen gebruikers alvast in de sfeer van de bestemming. Er is uitgebreid aandacht voor de toeristische hoogtepunten: waar liggen ze, wat bieden ze en hoe kom je er. De app is efficiënt en gebruiksvriendelijk. Ideaal als voorbereiding op een reis en bovendien ook zeer bruikbaar tijdens het verblijf. Reisprofessionals kunnen de app gebruiken bij reisadvies.

Reactie Dominicaanse Republiek
Samanda Fersobe, directeur van het verkeersbureau van de Dominicaanse Republiek in de Benelux: “We zijn vereerd dat wij als eerste bestemming de professionele iTrav app kunnen lanceren in samenwerking met Xist!. De DR App is zeer praktisch, interactief en is zonder meer innovatief.”


Direct de iTrav App Dominicaanse Republiek downloaden? http://bit.ly/iTravDomRep