Naast het bedenken van het concept, vormgeven en produceren van de brochure was CSi eveneens verantwoordelijk voor de animatie, filmopnames, montage, nabewerking en HTML-integratie. Kortom de volledige multimediale productie.

"Voor ons een zeer leuke opdracht, aangezien wij met de software van WoodWing hun eigen brochure mochten vervaardigen. Tijdens deze productie hebben we alle features van de Enterprise server en Content Station ingezet om het maximale uit deze applicatie te halen. Dus naast erg leuk ook voor ons een unieke manier om de software van WoodWing van A-Z nog beter te doorgronden. Wij zijn zeer trots op het eind resultaat!", aldus Remco van den Hout (CSinteractive B.V.).

De brochure bevat alle relevante informatie over de software van WoodWing. Aangevuld met interactieve elementen, als weblinks, social media-koppelingen, video’s, slideshows, hotspots, pop-ups en veel video uitleg over alle extra features binnen Enterprise 7. Tijdens de WoodWing World Tour in San Francisco op 9 maart, zal de brochure voor het eerst worden gepresenteerd aan het publiek door Hans Janssen (CEO, WoodWing Software B.V.).


De WoodWing brochure is gratis te downloaden binnen de WoodWing applicatie: http://itunes.apple.com/nl/app/woodwing/id375764844?mt=8