In opdracht van JMG Publishing heeft CSinteractive B.V. de publicatie "Met de snelheid van het licht; 10 jaar Eurofiber" mogen vervaardigen. Het betreft hier een digitale conversie van de analoge uitgave geproduceerd door CSi's moederbedrijf Colorscan.

Een korte beschrijving van de uitgave:

TIEN JAAR EUROFIBER;
MET DE SNELHEID VAN HET LICHT

Glasvezel is de slagader van onze economie. Door flinterdun- ne glasdraadjes stromen Terabytes aan data: van het ene naar het andere werelddeel en terug. Glasvezel verkleint de wereld. Bedrijfskritische processen bij banken, verzekeraars, departe- menten of telecommunicatieconcerns zijn onmogelijk zonder tussenkomst van glasaders. De honger naar steeds meer band- breedte is alleen te stillen door op grote schaal te verglazen.

Eurofiber is tien jaar geleden met dit beeld in gedachten van start gegaan. Anno 2010 is die toekomstvisie geen vergezicht meer; breedbandige en fijnmazige glasvezelnetwerken behoren nu tot de realiteit van alledag. Maar er is nog een wereld te winnen met behulp van de snelle infrastructuur.

Nederland staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk waar- bij de te ontwikkelen digitale diensten en producten niet langer worden belemmerd door trage en tekortschietende infrastruc- turen. Glasvezel zorgt ervoor dat de grenzen van de menselijke verbeelding de komende jaren de enige beperking vormen. Op naar de komende tien jaar!De CSi Showcase applicatie is gratis te downloaden via: http://itunes.apple.com/us/app/csi-showcase/id411646298?mt=8