RethinkingMedia at the Beach vindt plaats vrijdag 10 september op het strand van Bloemendaal aan Zee in Beachclub Vroeger. Het thema van het event is storytelling.

‘Hoe kunnen we blogs, iPads, mobiel internet et cetera, et cetera verenigen met de aloude kunst van het vertellen?’ zal het vraagstuk zijn. Internationale topsprekers zullen ieder vanuit hun eigen perspectief dit thema invullen.

Om alle gasten zorgvuldig voor te bereiden op het event zal het mopgelijk zijn om een iPad applicatie te downloaden met alle relevante informatie over het programma, de sprekers en de sponsoren. De iPad applicatie is een initiatief van Graphit bv en een drietal bedrijven; Woodwing, Dutchsoftware en CSinteractive. Naast de iPad applicatie zal Graphit in nauwe samenwerking met Dutchsoftware en de school voor journalistiek de hele dag in een multimediale vorm ondersteunen met o.a. live tweets, audio en video, chat sessies en samenvattingen. De huidige technische mogelijkheden zullen hierbij maximaal worden ingezet. Rethinking Media in optima forma.