Mobiel 

Er is een tendens waar te nemen in de vraag naar onze diensten. Er wordt momenteel meer geïnvesteerd in mobiele applicaties voor mobile Phone in tegenstelling tot eerdere periodes in 2013 waar de nadruk op de tablet applicaties lag. Of dit structureel is moet nog blijken maar opvallend is deze verschuiving wel. 


Patina, een van de grootste dakdekkers in Nederland heeft een mobiele applicatie bedacht waarmee men haar klanten continu van de laatste updates over de voortgang van de projecten kan informeren,. Met een koppeling naar een backend database en bestaande informatie voorzieningen in Nederland, zoals de KNMI met de weersvoorspellingen krijgen klanten van Patina aan het einde van de dag een update van de voortgang van hun opdracht. Men kan het werk volgen, inclusief foto’s of film, vanachter het bureau. Een extra sales en marketing tool die Patina als eerste aanbieder kosteloos kan aanbieden aan haar klanten. 


Een soortgelijke service tool hebben we ook voor AMC Nederland bedacht en gebouwd. Een applicatie die als afstandbediening werkt. 

Door middel van je telefoon heb je toegang tot de database achter de twee door AMC gekeurde en geleverde alarm centrales. Nooit meer twijfels of het alarm nu wel of niet is ingeschakeld. D.m.v. 3 klikken kun je het hele huis monitoren en bedienen. AMC heeft de applicatie in 3 verschillende talen uitgebracht en wordt tegen een kleine kosten vergoeding aangeboden aan hun 130.000 gebruikers in Nederland, Italië en de UK. 


Responsive websites

Naast de nieuwe technologische applicaties hebben we ook een aantal fraaie responsive websites mogen bouwen. 


Zo hebben we voor professioneel schaatser en wielrenner Kai Reus een geheel nieuwe responsive website gebouwd waarbij het gemak voor zowel de gebruiker als de aanbieder hoog in het vaandel staat. In een modern jasje gestoken die past bij de sportcarrière van Kai hebben we de essentie gelegd op beeld gebruik en koppelingen met de Social media platforms Twitter en Facebook. Uiteraard zijn beide websites responsive gebouwd zodat het device onafhankelijk is hoe de sites worden benaderd. Een oplossing die in de huidige markt een absolute must is. 


Voor het Rotterdamse havenbedrijf Dutch Container service hebben we naast een geheel vernieuwd huisstijl, een nieuwe website en mobiele applicatie gebouwd. Wederom responsive. Na oplevering zijn we thans bezig met een aanvullende opdracht om gelieerd aan deze website een nieuwe tak “aan te bouwen”.